Izberite EFT tehniko in premagajte težave

eft

Metoda EFT, večini bolj znana kot tapkanje je odličen način za čustveno sproščanje. Osebe poiščejo EFT pomoč takrat, ko se znajdejo v najrazličnejših čustvenih stiskah in ne vedo več kako naprej. Včasih enostavno obtičimo na neki točki, s katere se na znamo več premakniti. Ne nazaj, še manj pa naprej. Takrat potrebujemo nekoga, ki nam bo s pomočjo svoje energije in profesionalnega znanja pomagal rešiti čustvene blokade in nam tako pokazal pot k izboljšanju kakovosti življenja. Človek s stiskami je namreč nesrečen človek. Ko pa se znebimo določenih notranjih blokad, pa v življenju ponovno zacvetimo.

Prednosti profesionalnega tapkanja

Profesionalno tapkanje ali EFT tehnika vključuje več različnih energijskih komponent, ki delujejo globlje in zato lažje pridemo do trajne odprave težav. Med EFT terapijo se poskuša s tapkanjem na nivoju podzavesti pri osebi, ki je poiskala pomoč, izbrisati pretekle negativne psihološke izkušnje. Ker pa so ravno te izkušnje krivec za naše težave v sedanjosti, se lahko z izbrisom preteklega negativnega vzroka znebimo problema, s katerim se trenutno spopadamo.

Profesionalni izvajalec tehnike tapkanja bo trajni izbris vedno izvajal celostno, to pomeni na dveh nivojih – fizičnem in psihičnem. Ta dva nivoja sta namreč med seboj tesno povezana, saj negativna psiha vpliva na pojav telesnih težav, kot so bolečine, hitro bitje srca, tesnoba in vrtoglavica. V terapijo tapkanja sta tako zajeti obe komponenti, rešitev težave pa je zato trajna in učinkovita. Med tapkanjem z blazinicami prstov po meridianih (posebnih točkah fizičnega telesa) izbijamo nastale blokade, ki so posledica našega načina življenja. Ob tem pa je terapevt osredotočen tudi na podzavest in tako rešuje psihične vzroke naše težave.

Zavedati se moramo, da smo mi sami kreatorji našega življenja in s tem povezanega dobrega ali slabega počutja. Naše telo je zbiralnik najrazličnejših energij, zato je na nas, da poskrbimo da bodo le te čim bolj pozitivne. Zato zagotovo ne pravimo zastonj zdrav duh v zdravem telesu – z vedrino in pozitivo lahko namreč odpravimo marsikatero težavo, ki v nekem trenutku pesti naše življenje.