Stenske nalepke

stenske nalepke

V našem stanovanju ni samo oprema nekoliko potrebna obnove. Tudi naše stene se včasih zaslužijo malo spremembe. Nekaterim je samo pobeliti steno zelo dolgočasno, želimo si, da je naša stena mogoče malo pisana. Za pisano steno so zelo zanimive stenske nalepke, ki naše stanovanje tudi malo popestrijo. S stenskimi nalepkami lahko naše stanovanje zelo olepšamo in okrasimo.

stenske nalepke

Nekateri si popestrijo svoje stene s tapetami. Ampak vemo, kako so tapete naporne, če jih hočemo odstraniti v celoti. Zato pa so tu stenske nalepke, ki jih dobimo lahko v vseh motivih. Lahko si omislimo kakšne cvetlice, mogoče sonce ali luno, razne cvetlice ali bambus, tudi drevesa so zelo zanimiva ali razne ptice. Kaj vam se v tistem trenutku zdi zanimivo, to si lahko omislite na vaši steni.

Stenske nalepke so zelo enostavne, da se zalepijo na steno. Ne rabite dodatnega lepila ali drugih pripomočkov. Samo odstranite folijo in nalepko pritrdite na vašo steno. Tudi sama odstranitev nalepke iz stene je enaka, kot pritrditev. Tu pa res ne rabite bit kakšen strokovnjak, vse naredite čisto sami. Če boste kupili stenske nalepke res kvalitetne, se vam ne bodo odlepile same od sebe. To se lahko dogaja s tistimi nalepkami iz kitajske. Zato, če res bi radi nekaj kvalitetnega, kupite te nalepke pri nam. stena bo postala takoj drugačna, sobo bodo nalepke popestrile. Odvisno je kaj si želite, kaj vam je všeč. Včasih dobite tudi poleg male sličice, zato pazite na njih, da jih ne izgubite. Nalepke za steno tudi niso tako drage, kot kašne tapete ali kaj drugega. Zato se vam zelo splačajo, če imate radi nekaj drugačnega. Mogoče tudi otroško sobo na takšen način popestrite, prepustite otrok svoje želje. Nalepke vam ne bodo poškodovale stene ne barve, zato so res primerne za vsa stanovanja. Tudi za čiščenje ne rabite skrbeti, samo malo pobrišete s krpo in nalepka bo ostala čista.