Celostna refleksna masaža stopal deluje na vse organe

Refleksna masaža stopal je pritiskanje na stopala, v katerih so vsi naši živčni končiči, kar si poglejte tukaj https://www.vita-spa.si/refleksna-masaza-stopal/ in se naročite, da si pomagate izboljšati zdravje ter dobro počutje. Ko se izvaja refleksna masaža stopal, takrat se preko živčevja impulzi prenašajo po vsem telesu. Tovrstno zdravljenje deluje celostno. Vsak organ ima neko cono na podplatu, ki se jo stimulira in s tem se spodbuja delovanje organa. Ta veda je že zelo stara in uveljavljena ter še vedno enako deluje, kot nekoč.

refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal se super dopolnjuje z bio resonančno metodo. Uporabi pa se lahko pri vseh naslednjih težavah in sicer: pri težavah z žlezami z notranjim izločanjem, pri glavobolih, migrenah odpravi tudi nespečnost. Pomaga pri težavah s kožo, s hrbtenico kot so išias, bolečine v križu in vratu. Odpravlja živčnost in mišično napetost. Pomaga pri težavah z zobmi in dlesnimi, pri astmi, bronhitisu, sladkorni bolezni in tudi pri težavah z rodili. Če imate težave z zanositvijo, lahko pomaga. Uspešna je tudi pri težavah s sklepi, kot so boleča ramena, kolki, kolena, gležnji, komolci in zapestja. Vzpostavi energetsko neravnovesje in odpravi kronično utrujenost. Če imate težave z zaprtostjo, hemeroidi in pomanjkanjem odpornosti ter težave s sečili, mehurjem in ledvicami, se ta metoda priporoča. Nenazadnje refleksna masaža stopal pomaga tudi pri hormonskih motnjah.

Vaša stopala s kot mali zemljevid vašega telesa in refleksna masaža stopal omogoča, da se ta zemljevid uskladi z notranjimi organi. Med masažo boste na mestih, kjer imate težave, čutili bolečine in špikanje.

Stopala so naravno narejena tako, da z njimi bosi hodimo po tleh, po kamenčkih in travi, ter jih tako sami stimuliramo s pomočjo zemlje ter lastne teže. Vendar pa danes vsi nosimo čevlje, ki nas ločujejo od naravne masaže in jo ta metoda dejansko nadomešča. Preizkusite jo sami ni presenečeni boste, ali pa jo podarite nekomu, ki ga imate radi.