Najpreprostejši tečaj italijanščine

tečaj italijanščine

Ste se že kdaj želeli udeležiti na tečaj italijanščine, vendar vam ne ustreza kako dolgo traja to učenje, obstaja metoda v kateri uporabimo kombinacijo poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem, je po 25 letih dobro znana ter veliko bolj učinkovita, kar do 4-krat hitrejša od tradicionalnih metod. Ker za učenje novega jezika ni dovolj le konverzacija, vendar tudi veliko poslušanja boste s tem pridobili veliko besed, ki jih boste takoj lahko uporabljali na naslednji uri konverzacije. Čeprav se ne spomnite smo se vsi naučili svoj materni jezik s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov, kako se sporazumevajo med seboj, zato vam ponuja najbolj naraven način učenja novega jezika. tečaj italijanščine

Metoda katero uporabijo za tečaj italijanščine vam nudi optimalen rezultat, če se boste tudi vi malo potrudili in se učili 4 šolske ure na dan. Za začetnike pa priporočajo 40-urni trening.

Preden pričnete tečaj italijanščine boste testirani o vašem predznanju jezika od A1 do C2 kot to predpisujejo evropski kriteriji za znanje tujih jezikov, in sicer razumevanje, pisanje, branje, govorjenje, vse to popolnoma brezplačno. Tako lahko pripravijo program namenjen ravno vam, česar standardne jezikovne šole ne morejo priskrbeti, ampak morate spremljati program, ki je predpisan za splošno znanje italijanščine.

Če primerjamo ta izvrsten program s klasičnim je zelo hitro razvidno, da klasičen tečaj italijanščine traja tudi 800 šolskih ur, medtem ko metoda, katera uporabi vam je predstavljena tukaj vzame 200 šolskih ur, za primerjavo šolski sistem bi za to potreboval 1047 šolskih ur.

Navadno se razdeli učenje na dva tečaja, in sicer tečaj italijanščine za začetnike, kateri vas bo pripravil na morebitno potovanje v našo sosedno državo, kjer lahko srečamo veliko lepih znamenitosti, ipd. Že po 40-ih šolskih urah se boste lahko znašli v osnovnih situacijah ob tem pa po vaši želji se lahko bolj osredotočijo na določeno področje. Druga možnost pa je tečaj poslovne italijanščine, ki je namenjen predvsem trgovcem, saj je Italija med najpomembnejšimi trgovskimi partnericami.