Kakšna je savna cena za eno osebo

savna cena

Savna cena za eno osebo je lahko kar visoka, če hodite v savno. Še posebej, če vas je več, potem boste plačali precej. Ali obstaja zelo ugodna cena savne za vse vaše domače? Da seveda in to celo pri vas doma. Prav ste prebrali, savno imate lahko kar doma in savna cena je zgolj malo čez tisočaka za eno osebo in malo več za dve osebi, kar je enkratna cena. To pomeni, da kupite svojo savno za ta denar in jo imate doma. Če menite, da nimate prostora, se motite. Gre za savna sod, ki je majhna naprava, ki jo lahko postavite kamor koli, v kateri koli prostor.

savna cena

Savna cena je nižja, če boste savna sod uporabljali vsi člani, kar pomeni, da se cena, ki jo plačate za leseni sod s savno razdeli na več ljudi. To je res ugodno. Če kupite takega za dve osebi, pa se lahko obe osebi naenkrat savnata v sodu, kar pomeni manjše stroške elektrike, kot če bi se savnali sami. Savna sod je super izum, ker je majhen lahek, deluje na čisto energijo, ki je elektrika in je zelo zdrava savna.

Savna sod je zdrava savna zato, ker se v njem savnate v celoti razen glave, ki ostane zunaj soda na hladnem. To je za možgane izjemno dobro, ker ne smejo biti na vročem. V savna sodu nastavite parametre, kako vroče naj bo in lahko uporabite tudi eterična olja ter dišave za aromaterapijo. V teh primerih je vaša savna cena brezpredmetna, ker je vaše udobje in zdravje v taki savni neprecenljivo.

Če nočete sitnosti in se ves čas prilagajati nekim omejitvam, je savna v vašem domu ali na vikendu ali v pisarni res super rešitev. Telo vam bo hvaležno in domači tudi, ker se boste počutili fantastično, saj vas bo savna razstrupila. Zato boste zelo odporni na vse.