Katera klima za prikolico se res splača

Klima za prikolico je super rešitev za vroče dni, ko sonce pripeka in se ni kam skriti v prikolici, ki je iz jekla. Dobite pa jo tukaj www.caravan-cooling.com/klima-za-prikolico/, kjer je tudi montaža brezplačna. Montirati jo ne morate sami, da ne pride do električnega udara, namestiti jo mora strokovnjak. Ta klima za prikolico ima to prednost, da je majhna in deluje hrkati kot LED luč. Zato boste na strehi imeli še vedno dovolj prostora za sončni panel in anteno, če ju želite imeti.

klima za prikolico

Klima za prikolico Dometic se resnično splača, ker je narejena tako vrhunsko, da ne porabi dosti energije in vaše prikolice ne bo obremenila s porabo, vseeno pa bo ohladila prostor na prijetno temperaturo, ki jo boste nastavili. Super je to, da ohladi prostor neopazno tako, da ne piha v ljudi, ampak disketno pošlje hladen zrak ob stropu k robovom vozila. Tako niti ne boste opazili. da jo imate, ampak prostor bo pa res za bivanje vrhunski.

Sami veste, kako se prikolica ali avto segrejeta na soncu, neglede na to, ali prikolica stoji na miru, tudi v senci ali se premika po cesti, takrat pride prav kvalitetna, tiha in majhna klima za prikolico, ki je diskretno nameščena na strop prikolice. Ker je ta klima za prikolico v dveh delih, se en del namesti znotraj prikolice, ta hladi in na zunanji del stropa se namesti drugi del, ki zamenja zrak in odvaja vlago.

Ker je ta zunanji del tako dobro oblikovan, da je povsem ergonomski, ne boste opazili pri vožnji da je gor, ker ni nobenega zračnega upora. Premišljeno je narejen majhen zato, da imate prostor namestiti še kaj drugega na streho prikolice ali avtodoma, kot le klimo.

To, da deluje kot LED luč, pa je zanimivo zaradi posebnega vzdušja v prikolici, ki ga lahko pričarate, ker ima več barv svetlobe in z njimi lahko spremenite ambient v to, kar vam tisti trenutek ustreza.