Hobby Slovenija

Hobby-Slovenija

Podjetje Hobby Slovenija vam ponuja široko izbiro odprodaje avtodomov in prikolic, poleg prodaje in najema pa vam ponujajo tudi druge storitve, kot so servis prikolic in avtodomov, 3D optiko in avtopralnico ter dobavo rezervnih delov za potovalna in počitniška vozila. Hobby Slovenija vam ponuja prestižne in moderne prikolice, pohištvo pa je narejeno iz trpežnih materialov kar vam omogoča, da boste na nepomembne stvari lahko pozabili in se sprostili.

Hobby-Slovenija-prikolica

Poleg skrbno izbranih materialov pa prikolice vsebujejo skrite omarice in druge namensko prostorske predale, ki vam nudijo veliko odlagalno površino za sproščeno in udobno kuhanje. Vsa vozila imajo skrita presenečenja in majhne detajle in funkcije, ki vam polepšajo vaše doživetje in počitnice otrok. Tiho zapiranje kuhinjskih omaric, polkrožna oblika mize in omaric pa vam omogočajo ne le estetski videz temveč tudi strateško zasnovan dizajn, ki vam poveča prostor in privarčuje prostor za gibanje in prehajanja brez težav ali zapletov med družinskimi člani. Za romantično vzdušje in osvetlitev prostora pa so za vas nadgradili svoje prikolice z diskretnimi lučmi pod omaricami, odsevne površine v kopalnicah pa vam dajo občutek razsežnosti prostorov kot sta kopalnica in spalnica. Na vsakem potovanju je pomembna tudi količina shranjevalne enote, v kateri lahko shranjujejo svoje stvari in pripomočke za potovanja. S tem pa v prikolicah Hobby ne bo težav saj je vsaka bivalna enota natančno in premišljeno zasnovana saj nobena površina ne ostane nefunkcionalna.

Za vse kuharske navdušence pa so pri podjetju Hobby poskrbeli tudi za moderne kuhinje, ki so nameščene in pripravljanje za pripravo najslastnejših jedi in sladic. Nekateri modeli pa se ponašajo z dodatnim 150l hladilnikom ter kombinirano pečico z tremi gorilniki na plin. Na varnost in zaščito prikolice pa seveda ne smemo pozabiti saj je brez tega nepraktična. Sistem trojnega zapiranja vam omogoča popolno varnost pred vsiljivci, izolirana okna pa vas poleti ščitijo pred vdorom vročine in sončnih žarkov.