Zobni implantat

Brezzobost dan danes predstavlja velik problem. To pa lahko pozdravimo z zobnim implantat.

Zobni implatat je sodobni način zdravljenja brezzobosti. Vsi vemo kako je, če bi bili brezzobi. Noben si tega ne želi, pa kljub temu smo hitro ob zob. Nekateri zaradi poškodb zoba, zaradi nesreče, nekateri pa zaradi genetike. Cene zdravljenja niso nizke in se lahko precej razlikujejo. Ljudje se sprašujemo, zakaj so take razlike v ceni. Nekateri celo pomislijo na zdravljenje v tujini, vendar tudi to včasih ni najcenejša oblika zdravljenja. Seveda pa je pomembna tudi cena samega implantata, katere so zelo visoke. Proizvajajo se po vsaj desetih večjih proizvodnjah in 200 manjših podjetjih po svetu. Letno naj bi se jih proizvedlo 10 milijonov.

Vsi so izdelani iz titana, kar omogoča vraščanje v kost. Tehnološki razvoj pa je vpeljal različne novosti, katere so podjetja posamezno razvila. Ali so zobni implantati vredni svojega denarja? Seveda. To, kar nam ponudi zobni implantat je vredno zlata. Implantat je najboljši način za rešiti problem izgubljenega zoba. Cena zdravljenja pa je pomemben faktor pri odločanju, h kateremu kirurgu se bomo napotili za poseg. Poseg je povsem varna rutina. Ni pa vsak kirurg dovolj dober za vstavljanje implantatov. Si predstavljate, da bi odšli v tujino na poseg in poseg nebi bil opravljen dobro in bi kasneje imeli zaradi tega težave. To se je že zgodilo, ko se se pacientu vsadki vneli in jih je bilo potrebno odstraniti. Tega se seveda ne želi nobeden, zato res skrbno izbirajmo glede kirurga.

Implantat so vsi načeloma visoko kakovostni in imajo dolgo življenjsko dobo. V primeru, da se implantat poškoduje, imate na voljo garancijo. Implantati se ponavadi ne poškodujejo kar tako. Ponavadi je bolj problem, če kirurg ne opravi posega 100% pravilno.

Pri kirurgiji Debevc si lahko pridobite brezplačno ponudbo za zobni implantat. Pokličite še danes in se dogovorite za termin.