Zobna protetika se uporablja v primeru izgube zob

Zobna protetika je nekaj kar dandanes velja za še kako priljubljeno. Nekoč so se ljudje preporsto morali sprijazniti z izgubo zob, danes pa se ne rabijo, saj jim protetika lahko pomaga. Ta je namenjena za vse, ki se trenutno borite ravno z izgubljenimi zobmi. Ker le to vpliva na vašo samozavest in po tem tudi ne kažete svojega nasmeha. Je pa protetika še vseeno dolgo v uporabi in se jo posložuje vedno več ljudi. Čeprav pa morate vedeti, da pa je zobna protetika za plačati, tako da na to bodite pripravljeni. Izdelava zobne protetike je pa odlična v ambulanti Doktor1a. Tukaj imajo s tem že dolgoletne izkušnje in vam bodo vse to naredili res kvalitetno.

zobna protetika

Zobna protetika sama po sebi mora biti narejena kvalitetno, ker si nihče ne želi za eno in isto storitev plačevati večkrat. To bi potem le bilo prekomerno zapravljanje denarja. Se pa protetika vedno vstavlja pod lokalno anestezijo, tako da če vas mogoče skrbi, da vas bi to kaj bolelo, temu ne bo tako. Je res čisto ne boleč postopek, ki pa je lahko tudi hitro končan, odvisno za katero protetiko se odločita z vašim zobozdravnikom. Seveda pa je vseeno katerega zobozdravnika imate, vsi vam bodo rekli, da ste primeren kandidat za zobno protetiko samo v primeru, da pa imate dobro ustno higieno. Le ta je nek pogoj, da vam bodo sploh protetiko naredili.

Zobna protetika obsega veliko različnih stvari. Najbolj pogosti so implantati in pa potem kakšne zobne proteze. Se pa na primer pod pojem protetika štejejo tudi zobne luske, s katerimi si ne le da lahko popravite kakšen okrušen zob, z njimi si lahko tudi zobe pobelite. Kakorkoli že pa je vaša odločitev če bi si radi dali delat protetiko ali boste pa rajši brez zoba. Sami veste kako se počutite v svoji koži.