Tarot angelske karte za prave odgovore

tarot angelske karte

Tarot angelske karte so snop 72 -ih kart, ki so v stiku z angeli in sporočajo v kombinaciji druga z drugo sporočila, ki nam jih angeli želijo dati, da bi si lahko izboljšali življenje in popravili napake. Vedeževanje z angeli prinaša zanimiva sporočila, saj so angeli bitja, ki so od nekdaj spremljevalci ljudi na zemlji in so namenjeni temu, da nas varujejo ter vodijo skozi življenje, so neke vrste osebni svetovalci za izbiro pravih in varnejših poti.

tarot angelske karte

 

Veliko različnih vedeževalskih kart poznamo, od enih najstarejših, ki so ciganske, pa vedeževanje z Runami in drugimi posebnimi znaki, klinopisi, Ji Jingom, vedeževanja iz želvinega oklepa li z metanjem kamenčkov in celo riža ter fižola. Tarot angelske karte so ena novejših načinov vedeževanja, ki izhaja iz taro kart, ki so jih razvili v začetki prejšnjega stoletja z nastankom prvih tarot kart mističnih lož, ki obstajajo še danes. Iz originalnih tarotov, ki vsebujejo določeno astrološko simboliko, sporočilno simboliko, neka skrita znamenja in sporočila ter pokrivajo tudi vedeževanje iz igralnih kart, so se razvile tudi tarot angelske karte, kot so se razvili tudi različni drugi taroti, specializirana za določena področja, angelske karte pa so mešanica tarot simbolike z angelskimi sporočili.

Vprašanja, ki jih postavljajo spraševalci in naje odgovarjajo karte morajo biti zastavljena zelo natančno in specifično, oseba mora  biti med tem, ko sprašuje povsem skoncentrirana na vsebino, o kateri sprašuje. Tarot angelske karte bodo namreč natanko to odgovorile, kar spraševalec sprašuje. Če bo vprašanje zastavljeno splošno, bo tudi odgovor tak, če sprašuje napačno vprašanje, bo odgovor tudi napačen in če se ni skoncentriral na pravo temo, bo odgovor na drugo temo. Če z odgovorom nismo zadovoljni in ga ne razumemo ali potrebujemo dodatna pojasnila, vprašamo še dodatno, običajno namreč ne sprašujemo dvakrat isto vprašanje, saj obstaja vera, da se potem karte zarotijo proti spraševalcu ni se zaklenejo.