Kaj vse nam lahko ponudi krovstvo

krovstvo

Podjetje Vrtač d.o.o. ima dolgoletno tradicijo, ki svoje znanje nadgrajuje ter izpopolnjuje. Svoje podjetje so razvili iz družinske obrti, do te mere, da so si zgradili zagnano ter strokovno podkovano ekipo, ki vam lahko pomaga pri vseh projektih, ki jih zajema krovstvo.

Ko pri svoji novogradnji izbiramo streho, se vsi zavedamo, da je najbolj izpostavljen del vsem vremenskim vplivom, saj mora celotni hiši zagotoviti ustrezno zaščito kot tudi dolgo življenjsko dobo. Izbrano krovstvo pa ima tudi izjemno vlogo, pri končnem izgledu vašega novega ali obnovljenega doma, saj postane streha del zaokrožene celote. Kakovostno izveden projekt je pri njih pogoj pri vsaki izvedbi oziroma naročilu, pri svojem delu uporabljajo vrhunske materiale obenem pa vam nudijo tudi svetovanje pri izbiri oziroma izrisu vaše streha.

krovstvo

 

Tudi krovstvo vam ponuja različne izvedbe določenih projektov, pravzaprav pa je vse skupaj del dobrega načrta, ki lahko zadovolji še tako zahtevnega naročnika. Ponujajo vam naslednja krovska dela, in sicer dela strešnin z minimalnim naklonom in pa krovstvo na poševnih strešinah. Pri obeh projektih lahko izberete za kritje različne materiale in sicer gladko pločevino ali pa bitumensko kritino, z vlakno-cementno kritino, profilirano, opečno ali pa betonsko kritino, pri izbiri materialov je odločitev prepuščena vam in vašim željam.

V celoti krovstvo zajema vsa gradbena dela, ki so povezana z načrtovanjem, izgradnjo in tudi prenovo streh. Pri celotnem projektu pa je potrebno upoštevati več dejavnikov, prvi korak pa je pridobitev vseh gradbenih dovoljenj, ki jih potrebujete za izgradnjo projekta. Ko imamo enkrat zbrana vsa potrdila in dovoljenja pa se lahko lotimo podrobnega načrta ter svetovanja, kako projekt izpeljati. Vsaka izbira strehe ima svojo postavitev in zahteva določena znanja, ki so si jih krovci pridobili tekom dela. Ker je dom najpomembnejša investicija v vašem življenju, si za načrtovanje in izvedbo projekta vzemite dovolj časa, obenem pa se prepustite izkušenim mojstrov, ki vam lahko pri projektu tudi svetujejo.