Demit fasada je odlična izbira s številnimi prednostmi

Demit fasada

Ko se odločate za izdelavo fasade na vašem objektu, je izjemnega pomena tudi izbira izvajalca in ne nazadnje še fasadnega sistema. Praviloma vam bo dobro izbrani izvajalec kar sam ponudil najkakovostnejše sisteme, ki so tudi cenovno dovolj sprejemljivi za vas. Demit fasada je na primer v tem hipu odlična izbira, saj se ponaša s prednostmi, ki so za naročnika ključne.

Demit fasada vam zagotavlja kar pet različnih vrst sistemov. A to še zdaleč ni edina prednost. Fasadni sistemi Demit so na trgu poznani tudi po tem, da vam ponujajo daleč najbolje razmerje med ceno in učinkovitostjo. Ne nazadnje pa bo fasada Demit uporabnikom odlično služila več kot tri desetletja, seveda ob ustreznem vzdrževanju.

Demit fasada

Odlična zaščita objekta s pomočjo fasade

Demit fasada poskrbi za odlično zaščito objekta pred vsemi manj ugodnimi vremenskimi vplivi, na primer pred mrazom, vročino, dežjem, snegom, vetrom. Prav tako dobro ščiti pred klimatskimi ter atmosferskimi vplivi. Ponuja vrhunsko izolacijo. To pomeni, da v zimskem času toplota ostaja v prostorih objekta, poleti pa je v njih prijetno hladno.

Demit fasada je torej trajna in izjemno funkcionalna vrsta, ki je ustrezna za prav vse vrste objektov, ne glede na to, koliko so stari.

Postopek izdelave Demit fasade

Demit fasada se izdeluje tako, da se na stiropor nanaša visokokakovostno lepilo, nato pa se stiropor pritrdi na zidake, in sicer po celotni površini objekta. Nato sledi še nanos malte, ki jo prilepimo na mrežico. Na njo se nanese prednamaz, čez njega pa še zaključni sloj. Nazadnje se fasada pobarva še z ustrezno izbrano barvo oziroma odtenkom.