Berite Na dlani

Vsak rad prebere, kaj se novega dogaja po Sloveniji in svetu. Nekateri to najraje počnejo virtualno, prek spleta, spet drugi imajo raje tradicionalno različico branja novic, to je časopis. Časopis Na dlani je takšen primer, ko lahko zanimive novice iz lokalnega okolja in sveta preberemo tako na spletu kot v tiskani obliki.

na dlani

Imate raje računalnike ali klasičen časopis, torej tiskano izdajo vsakodnevnih novic? Na dlani nudi oboje, tako redno osvežene novice na spletu kot prispevke v tiskani obliki, ki vam vsak mesec pripada popolnoma brezplačno. V njem najdete pogovor s človekom, ki pomembna prispeva k skupnosti, pa novice iz dolenjskih občin, ki se dotikajo najrazličnejših tematik – od političnega parketa do podatkov o tem, kdo je vzgojil najdebelejšo bučo. Navedli smo samo en primer, saj želimo prikazati, da časopis Na dlani vsebuje res raznovrstne prispevke, ki so zanimive kar najširšemu krogu bralcev. Seveda pa boste v njem našli tudi veliko nasvetov in podatkov, o zdravju, kulinariki, vrtnarstvu, opremljanju doma, gospodarstvu, avtomobilizmu, multimediji itd. Seveda moramo izpostaviti tudi potovanja, male oglase ter obvezno križanko, ki nagrajuje. Vse to in še več pa dobite tudi na spletni strani Na dlani, kjer je novic še več, saj je prostora več kot dovolj. Tam boste izvedeli vse o aktualnem dogajanju iz najrazličnejših družbenih sfer, tudi kakšne smešne videoposnetke in pripetljaje znanih osebnosti, ki jih zagotovo ne manjka.

Skratka, Na dlani je medij, kjer bomo izvedeli veliko novega, zanimivega, zabavnega pa tudi tragičnega in žalostnega. Takšno pač je življenje in takšne, raznovrstne so tudi novice. Če vas torej zanimajo najnovejše novice in trači, si oglejte Na dlani in zagotovo boste tam našli nekaj, kar doslej še niste vedeli. Pa še na tekočem boste z dogajanjem doma in po svetu. Naj dodamo, da branost spletnega portala pridno raste, zato ste lahko res prepričani, da gre za dober medij.