Zunanji žar za zabave na svežem zraku brez omejitev

Zunanji žar je aktualen vse leto za pečenje razne hrane, od mesa do zelenjave in riv pa sira, naj bo veganski ali navaden. Tudi krompir in koruza sta slastna na takem žaru. Obstaja v več različicah, lahko je električen ali plinski, pa tudi na oglje in drva. Ko se odločate za zunanji žar, najprej ugotovite, koliko ga boste uporabljali in za koliko ljudi. Več kot vas je, večjo ploščo je dobro imeti. Vsi so močni in kakovostni, zato je najbolje da se sami odločite, ali bo električen, na oglje ali plin. Če želite, da b hrana zelo slastna, naj bo na ogle ali dva.

zunanji žar

Električen zunanji žar mora biti seveda pod streho obvezno. Medtem ko plinski ni tako občutljiv, je pa bolj na veter, zato mora imeti zaščito za ogenj, da ne ugasne. Plinski je super, ker ga lahko namestite kamorkoli in prenašate naokoli brez težav, sploh, če nabavite manjše plinske bombe. Hrana, ki je pečena na plin ali elektriko je manj okusna, še vedno pa bolj, kt če se jo kuha lai peče v ponvi.

Če boste veliko pekli, je dobro, da nabavite namizni zunanji žar, ki ima okoli še police za dolaganje in mizo ter predale, da boste imeli vse pripomočke in začimbe pri roki, da ne bo treba zapuščati prizorišča in se ravno takrat kaj preveč zapeče. Če nimate te močnosti ali pa želite prestavljati žar po vetru, potem se priporoča takega, ki ima samostojne noge. Tako ga boste lahko postavili res kamorkoli tudi v naravi.

Kakovosten super zunanji žar vam bo vsem naredil veliko veselja in dobre zdrave hrane za vso družino in prijatelje. Priredili boste lahko super zabave na prostem na zraku brez omejitev. Glede na to, koliko vam da, je cena res zanemarljiva in ugodna. Vzamete pa ga lahko tudi na morje ali počitnice.