Tisk koledarjev Magma Media

tisk koledarjev

Bliža se konec leta, čez leto se nam je nabrala ogromno spominov. In sedaj kaj narediti s temi prelepimi slikami, ki so se nam nabrale na našem telefonu ali fotoaparatu. Nekateri jih sproti razvijajo, da imajo potem spomin, drugi pa izberejo vsak nekaj prelepih slik iz počitnic in si dajo tiskat koledar. Tisk koledarjev je zelo lepo darilo ali pa spomin, ki ga imamo naslednjo leto na naši steni. Vsak rabi čez leto nek koledar, ampak če so še v njem naše slike, ki smo jih mi posneli je nekaj posebnega. Za katere slike se odločit pa je spet druga težava, od tisočih slik izbrati samo nekaj je težko. Natisnite koledar si za naslednjo leto, če še tega niste nikoli naredili.

tisk koledarjev

 

Nekateri se odločijo samo za živali, drugi, izberejo gore, nekateri samo morje, spet pa so taki, ki dajo v koledar mešane slike. Najprej morate izbrati kakšen koledar si želite, da vidite koliko slik sploh izbrati. Vsaka vrsta koledarja zahteva določeno število slik. Tisk koledarjev na Magma Media je lahko zelo hitro in kvalitetno. Če še niste tega nikoli naredili vam priporočam tisk koledarjev za leto2021. tudi sama se za tisk koledarjev odločam že veliko let. Vsak mesec obrneš list in pogledaš drugačne fotografije. Lepo se je spominjat, kje si bil prejšnjo leto.

Tisk koledarjev je tudi primerno za razna podjetja in podobne ustanove. Na tak način se lahko promivirate ter oglašujete. Naročite večje število koledarjev in jih pred novim letom podarite določenim osebam ali drugim podjetjem. Tisk koledarjev je zelo hitro ter kvalitetno. Tudi sama že zbiram določene slike, ki bodo šle v tisk koledarjev za naslednjo leto. Nabralo se je ogromno prelepih slik, samo izbrati moramo tiste zanimive, da bodo krasile naš koledar. Še imate čas, da pogledate kakšne koledarje vam ponujajo ter začnete z izbiro. Lahko tudi koledar z vašimi spomini komu podarite.