Smuči Elan Amphibio 14

Smuči Elan Amphibio 14 so zelo privlačna izbira za širok spekter smučarjev, tako rekreativcev kot tekmovalcev. Veliko izbiro alpskih smuči boste našli v spletni trgovini Rossi Šport. Gre namreč za vrhunske in dokaj vsestranske smuči, ki so za nameček na voljo po razmeroma ugodni ceni. Vsekakor je pametno tem smučem nameniti dovolj pozornosti, če se ravno odločamo za nakup nove smučarske opreme.

smuci-elan

Serija Elan Amphibio je znana po izdelkih, pri katerih priznani proizvajalec ne sklepa kompromisov. Model s številko 14 je izvrsten primer te dobrodošle značilnosti. Smučka se vsekakor uvršča v višji kakovostni razred in je namenjena zahtevnejšim uporabnikom – z odzivnostjo in hitrostjo so smuči Elan Amphibio 14 najboljša izbira za tiste, ki se na smučeh odlično znajdejo in imajo na strmih pobočjih že veliko izkušenj. Gotovo pa so izvrstna izbira za vse odločne rekreativce, ki bi radi napredovali iz običajnega vijuganja na nivo atraktivnih in dinamičnih kratkih zavojev ter bliskovito hitrih spustov. Še vedno gre namreč za zelo stabilno smučko, s katero ni težko ohraniti nadzora nad spustom po beli strmini. Največ zaslug za to ima osnovna konstrukcija smučke in seveda inovativna zasnova Amphibio 4D, ki združuje rocker in camber profila za idealno kombinacijo lastnosti obeh.

Dobrodošla odlika smuči Elan Amphibio 14 je tudi cena. Teh smuči seveda ne bomo našli v nižjem cenovnem razredu, saj gre za vrhunski izdelek uveljavljenega proizvajalca, vseeno pa ne bo treba za par smuči nameniti celega bogastva. Na voljo so že za manj kot 500 evrov, kar je vsekakor ugodna cena glede na to, kaj za to ceno dobimo. Ne samo, da se smuči odlično obnesejo na snegu, navduševale bodo iz sezone v sezono, skozi dolga leta pa bodo brez težav upravičile začetno investicijo. Smuči so nenazadnje izdelane iz kombinacije lesa, titana, tudi nano delcev in drugih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost tudi v najtežjih pogojih. Vse omenjeno priča po tem, da so alpske smuči Elan Amphibio 14 res prava izbira za najzahtevnejše smučarje, ki se s slabšimi izdelki preprosto niso pripravljeni zadovoljiti.