Prsna črpalka – izposoja

Dojenje v prvih mesecih je lahko zelo naporno in velikokrat so prisotne določene težave. Za odločitev o uporabi prsne črpalke, se matere ponavadi odločijo zaradi pomanjkanja mleka, nezmožnosti dojenja ali zaradi navala mleka v prvih dneh po porodu. Prsna črpalka ni nikakršen tabu, hkrati pa se nikoli ne ve koliko časa jo boste dejansko potrebovale. Lahko da samo v prvih treh mesecih ali pa skozi celo obdobje dojenja. Zato je možna izposoja prsne črpalke. Slovensko podjetje Baby-nega.si, kateremu zaupajo tudi slovenske porodnišnice, vam ponuja pestro izbiro različnih prsnih črpalk Calypso, švicarskega proizvajalca.

Poznamo več vrst prsnih črpalk. Kako potem ugotoviti katera prsna črpalka bo vam najbolj ustrezala? Ponavadi pomaga pogovor z izkušenimi doječimi materami. Hkrati pa vam bodo pri nakupu prsne črpalke pomagali naslednji dejavniki. Pred nakupom predvsem razmislite kdaj vse boste potrebovali prsno črpalko. Razpolagate lahko s prsnimi črpalkami, ki zahtevajo dostop do električne vtičnice, druge so baterijske ali ročne. Če imate namen svojo prsno črpalko jemati s seboj na potovanja in službo, potem vsekakor razmislite o lažjih in bolj praktičnih prsnih črpalkah. Prsna črpalka deluje na način, da s sesanjem iztiska mleko iz dojke. Če si želite čim bolj udobno in lepo uporabo, potem izbirajte med tistimi prsnimi črpalkami, ki vam omogočajo, da si nastavljate moč sesanja in ki avtomatično posnemajo sesalni cikel. Katerakoli prsna črpalka bo že za vas najboljša, pa je ključno, da skrbite za higieno svoje črpalke. Po vsaki uporabi je potrebno očistiti dele, ki so prišli v stik z mlekom.

Prsne črpalke Calypso, ki vam jih ponujajo pri slovenskem podjetju Baby-nega.si v najem, imajo možnost nastavitve primerne moči oziroma intervala črpanja. Prsna črpalka Calypso bo tako poskrbela za najbolj podobno sesanje vašemu dojenčku. Izbirate lahko med različnimi nastavki. Vaše mleko se bo polnilo v EasyFreez vrečke direktno iz prsne črpalke, to pa vam omogoča najvišji nivo higiene. Prsne podloge Day&Night Pads pa lahko uporabljate tako čez dan kot ponoči.  Vaša prsna črpalka vam je lahko dostavljena že naslednji dan. Slovensko podjetje Baby-nega.si pa omogoča, da lahko svojo prsno črpalko naročite preko spleta ali pa jih pokličete na njihovo telefonsko številko.