Najdražji avtomobili, tudi do tri milijone

Avto imamo lahko rečemo danes že vsi doma. Ampak imamo avtomobile nekako primerne cenam in našim cestam. Zakaj cenam, ker ne vem, če si pri nam lahko kdo privošči avto za milijon evrov in še več. Prav ste prebrali številko, tudi taki avti obstajajo in, da vas osrečim tudi za 2,88 milijonov evrov. In sedaj se lahko samo vprašamo kdo uporablja tak avto. To so najdražji avtomobili na svetu. Niso navadni avtomobili to so športni avtomobili, saj zato so tudi takšne cene. Kateri so najdražji avtomobili lahko pogledate na spletni strani, da jih ne bom še jaz naštevala.

Te najdražje avtomobile ne vem, če kdaj srečamo na naših cestah. Vidimo kakšen kdaj pa kdaj športni avtomobil na cesti, ampak mislim, da teh, ki so vredni milijone pa težko. Že za tiste športne, ki so bolj znani, kot Porsche se vprašamo koliko je stal. Zato pa je boljše, da take avte gledamo samo po televiziji ali na internetu. Se bi zlagala, če bi rekla, da se vsaj enkrat ne bi peljala v takem avtomobilu. Najdražji avtomobili so res presežek in če bi bila milijonar ga ne bi nikoli imela. Za tak avtomobil mislim, da niso niti naše ceste najbolj primerne.

najdražji avtomobili

Mogoče ste gledali film hitri in drzni, tudi tam ste videli tak avto. To je najdražji avtomobil, ki so ga v filmu uporabili. Najdražji avtomobili zelo zanimivi dve besedi. Navadni državljan si ga ne bo nikoli kupil, saj toliko denarja ne pozna. Vemo, kdo si ga lahko privošči. Ne bomo razpravljali, da ni pravice, da imajo nekateri lahko tako drage avtomobile in zakaj si jih kupijo. Naj ga ima in naj se varno vozi po cestah in ne ogroža drugih. Ker ti vozniki znajo malo pretiravat po cestah, saj moramo priznati, da se malo ven mečejo. Kdo pa se ne, če ima nekaj takega.