Zakaj mora biti mini stretch folija v vsakem podjetju?

Mini stretch folija je raztegljiva tanka folija, ki je narejena iz plastične mase in je zelo močna ter uporabna za marsikaj. Če se vprašate, zakaj vam mini stretch folija lahko pride prav, je odgovor, za skoraj vse. Največkrat pride prav za pakiranje, za ovijanje pohištva, stvari in za zaščito pred prahom ter umazanijo, za shranjevanje hrane, ovijete na primer lahko sendviče in podobno, tudi za ovijanje daril lahko pride prav. Skratka, vse kar mora skupaj stati ali biti trdno zaprto, vse t lahko zmore zapreti in oviti prav mini stretch folija, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu ali pisarni.

mini stretch folija

Mini stretch folija vam bo zapakirala prav vse, lahko tudi sedaj, kot je taka panika s stiki, ko moramo vse pošiljati po pošti lai kurirju, enostavno pakete ovijemo s to folijo in jih je tako lažje prenašati ter tudi očistiti z razkužilom, da se virusi ne prenašajo naokoli. Edino, česar ta folija ne zmore, je ovijanje zelo vročih zadev, tega niti ne poskušajte, ker gre za močno in tanko plastiko, ki se boi prijela za vroč predmet in ne bo več šla stran. No, morebiti bi pa ravno to hoteli doseči.

Mini stretch folija vam bo veno koristila, ko jo boste potrebovali, jo boste imeli na razpolago. Lahko uporabite prozorno, mat, neprosojno in v različnih barvah, vse so na razpolago, največkrat se uporabijo prozorne, da se vidi, kaj je v njih, tako je najlažje, morda pa ne želite, da kdo vidi, kaj folija skriva, pa kupite neprozorno. Če še niste nikoli uporabili te folije, je čas, da ugotovite sami, kako zelo je uporabna v vsakdanjem življenju tako doma, kot tudi v pisarni.

Največkrat pa pride prav v podjetjih, ki pošiljajo svoje izdelke do kupcev, da lahko hitro in učinkovito zapakirajo majhne izdelke, vreče in škatle lai da jih več povežejo skupaj in tako prihranijo pri pošiljanju.