Lomljeni škarpniki, za kaj jih uporabljamo?

Lomljeni škarpniki vsaki škarpi dodajo povsem naraven videz. Največjo in najboljšo ponudbo lomljenih škarpnikov pa si lahko ogledate na spletni strani https://www.skarpniki.si/lomljeni-skarpniki/. Podjetje Gorec ima zelo široko in pestro ponudbo vseh škarpnikov in betonskih izdelkov, med njimi so tudi lomljeni škarpniki.

Lomljeni škarpniki pa niso le funkcionalni, temveč predvsem poskrbijo za estetski videz vaše škarpe. Vaša škarpa bo s pomočjo lomljenih škarpnikov izgledala zelo naravano, kar pomeni, da ne bo niti malo spominjala, kot da je narejena iz betona, temveč bo izgledalo kot da ste škarpo obložili z naravnim kamenjem. Vaši okolici oziroma vašemu dvorišču bo dodala poseben estetski pridih, tako bo okolica vašega bivalnega prostora še bolj zaživela. Lomljeni škarpniki so različnih oblik predvsem pa barv, tako da lahko izberete vam najbolj ustreznega in primernega. Izberite takšno barvo, ki se bo skladala z ostalim videzom vaše hiše oziroma bivanjskega prostora. Lomljeni škarpniki so izjemno kakovostni in odporni na vse vrste vremenskih vplivov, tako, da vam ni treba skrbeti za njihovo vzdrževanje. Lomljeni škarpniki so položeni eden zraven drugega, kar daje vaši škarpi poseben stil.

Polaganje škarpnikov je povsem vaša stvar, lahko jih položite tako, kot si sami zaželite, še preden pa jih postavite, vam predlagamo, da si ogledate nekaj primerov položenih lomljenih škarpnikov. Prepričani smo, da boste zagotovo dobili še kakšno novo idejo o tem kako postaviti vaše nove lomljene škarpnike. Ne pozabite pa imeti v mislih, da je varnost vedno pred videzom. Večji kot je razmak med med lomljenimi škarpami, več imate možnosti, da med lomljenimi škarpniki vmes razpokajo, kar pa ni dobro ne za lomljene škarpnike, ne za vašo škarpo. Lomljeni škarpniki se lahko okrepijo tako, da jih zadelate oziroma dodelate z betonom in jim tako nudite boljšo oporo. Lomljeni škarpniki so odlična izbira za vse vrste škarp, po najboljše pa le odhitite v trgovino Gorec, kjer boste zagotovo našli najboljše zase in za svoj dom.