Indijski trpotec uravna prebavo in telesno težo

indijski trpotec
Indijski trpotec je ekološko pridelan, pomaga pri prebavi in je proti napenjanju ter povzroča občutek sitosti. Je veganska hrana, presna in 100 % naravna. Indijski trpotec je zdravilo za težave, ker ureja prebavo, zato boste z njim shujšali, si očistili telo in pozdravili celice. Vsebuje precej vlaknin, kar je enako, kot metla za črevesje, zato se boste bistveno bolje počutili in ne bo več napihnjenosti. Pomaga tudi uravnavati raven holesterola. Kdor ima težave z veliko težo, je lahko problem prebava in ta izdelek preverjeno pomaga.
indijski trpotec
Indijski trpotec tvori nekakšen gel, kot neko sluz v črevesju, ki nas nasiti in če se ga uživa pred obrokom, poteši lakoto zato se užije manj hrane in oseba hitreje hujša. Zato se nam ni treba več prenajedati. Dobite ga v večjih centrih, če pa hočete, da bo res biološki in učinkovit, pa je dobro, da ga kupite pri proizvajalcu, ki garantira biološkosti proizvoda. Je odvajalo in tudi sredstvo proti driski. Sluz na sebe veže vodo zato se črevo bolj napne, to vzdrami črevo in se blato potisne naprej. Nastanejo prebavne bakterije, ki še bolj povečajo prostornino našega blata.
Indijski trpotec se jemlje 3 žličke na dan tako, da se seme namoči v hladno vodo in se ga zaužije z veliko tekočine, če ste zaprti ga vzemite 2 x na dan medtem ko pri driski večkrat. na dan. To počnite več dni zapored, če traja problem več kot en teden pa poiščite zdravniško pomoč. Pri otrocih pa seveda mora biti odmerek polovico manjši kot pri odraslih osebah. Vlaknine pomembno vplivajo na prebavo in med te spada tudi trpotec .
Indijski trpotec se  veže na žolčne kisline in s tem zveča izločanje blata, tako se tudi zmanjša količina holesterola v krvi. To pa za to, ker se je porabil za tvorbo novih žolčnih kislin. Ker pa zraven še povzroči to da črevo vsrka glukozo, se zaradi tega zmanjša nivo sladkorjev v krvi. Onemogoča tudi škodljivo delovanje bakterij, kar so pokazale raziskave, ki so jih naredili na nekateri živalih. Tudi preprečuje, da bi strupene snovi šle nazaj v telo lai v žolč.