Implantati

implantat

Izguba zob je lahko zelo neprijetna stvar. Ljudje se posebej pri izgubi prednjih zob ne počutijo več dobro v svojem telesu. Vse to pa pripelje do padca samozavesti. Implantologija bo pa to samozavest nazaj povrnila. Implantat je nek nadomestek zobne korenine na katerega potem pa naredijo zob. So pa implantati zelo priljubljeni pri ljudeh, ki so kdaj koli izgubili kakšen zob.

implantat

Implantat je torej nek nadomestek zobne korenine. Na ta nadomestek pa lahko potem naredijo zob. Je pa tako, da vse to izgleda naravno in tako sploh nihče ne bo opazil, da ste sploh kdaj izgubili zob in, da ste si dali delati tako imenovan umeten zob. Nihče ne bo res ugotovil, razen če boste vi komu sami povedali. Je pa seveda izguba kakšnega zoba lahko res neprijetna stvar. Saj vemo, da še posebej če se vidi luknja od koder je izpadel zob, to ne izgleda najbolj prijetno. Seveda se zato tudi začne skrivanje nasmeha in pa zmanjšanje samozavesti. Je pa lahko skrivanje zob še kako neprijetno in nepotrebno opravilo. Zato pa pojdite k vašemu zobozdravniku in si dajte delati implantat. Tako boste lahko nehali skrivati vaš nasmeh in vaša samozavest bo prišla nazaj. Prepričajte se tudi sami.

Implantat je nadomestek zobne korenine. Naj pa povem, da pa so implantati iz takšnega materiala, ki ne povzroča alergijskih reakcij. To je pa še kako odlično, saj ne bo nikoli prišlo do alergije na ta material in nikoli ne bo potrebno implantat odstraniti. Seveda pa naj še povem, da vsi niste primerni kandidati za implantate. Ker recimo kadilci in pa tisti z zelo slabo ustno higieno niso primerni in zobozdravnik vam zagotovo ne bo naredil zobnih vsadkov. V vseh nasprotnih primerih pa boste primeren kandidat in boste dobili implantate. Prepričajte se tudi sami, da so pa implantati res super.