Ideje za darila za otroke vseh starosti

Tu so zbrali smo najboljša darila za otroke vseh starosti. Darila, ki so namenjena otrokom spadajo v dve kategoriji in sicer prva je kratkotrajne igrače, s katerimi se otrok igra le nekaj minut in tiste, ki postanejo zanj tako priljubljene, da jih uporablja vsak dan. Toda kako vedeti, katero darilo bo pri otroku uspešnica in katero bo pozabljeno obtičalo na polici? Najboljša darila za otroke so zabavna, trpežna, primerna starosti in spodbujajo domišljijo ali telesno aktivnost. Otrokovo najljubše darilo bo pogosto tisto, ki ustreza njegovim trenutnim zanimanjem, pa naj bodo to dinozavri ali ročna dela.

Ideje za darila

Vsaka mama sovraži nered neuporabljenih igrač, zato pogosto preživi ure in ure v raziskovanju daril za svoje otroke ter nečake. Iz izkušenj podajamo nekaj nasvetov, kaj bi bil za vaše majhen in večje malčke ter male vragce res dobro, da bodo uporabljali in ne bo vsa soba nabita z igračami, ki samevajo. Otrokom so na primer zanimive igrače za v kad. Otroci v kopeli, ki se igrajo z zelenimi, rumenimi, rdečimi in drugimi plastičnimi igračami so najboljše darilo za otroke, mlajše od enega leta. Tradicionalne kopalne igrače, kot so gumijaste račke in razni čolni so enostavni tudi za čiščenje.

Za otroke od 6 mesecev in več se priporočajo lesene sestavljanke imen z različnimi barvnimi črkami. Prilagojena darila so pogosto velika uspešnica, ta uganka z imeni pa ima dodatno prednost, saj pomaga mlajšim otrokom, da se naučijo črkovati svoja imena. Sestavljanko je mogoče prilagoditi z imeni, dolgimi do devet znakov, lahko pa služi tudi kot dekoracija spalnice.

Za otroke stare 1 leto in več so zanimivi medvedki, ki so različnih velikosti. Na zgornji povezavi boste našli širok nabor kakovostnega pliša in dodatkov. Če so otroci stari 3 leta in več, bo zanje primerna hiša za punčke z veliko odgovornostjo. Različne hišice so malčkom prijazne, ki spodbuja domišljijsko igro. Staršem bo všeč, da komplet spodbuja malčke v igro in si predstavljajo, da so veliki pomočniki. Igrajo se od hranjenja psa v obliki igrače do postiljanja postelje, ki je igračka. Najdete pa dosti igrač še za starejše otroke.