Hotel Novo mesto, Oštarija Herbelier

Hotel Novo mesto, vam ponuja neskončne užitke. Iščete nastanitev v okolici Novega mesta? Potem ste na pravem mestu saj imamo za vas izvrstno ponudbo. Okusite lahko tako doživetja, oddih, kulinariko in odkrijete še veliko več. Hotel Novo mesto ponuja izvrstno ponudbo na kulinaričnem nivoju, saj ne bodo nobene stranke pustile ravnodušne. Hotel Novo mesto ponuja široko ponudbo jedi, veliko pa dajo na sveže sestavine ter lokalne pridelovalce, ki jih predelujejo v izvrstne jedi, velikokrat pa se obrnejo tudi na recepte, ki so jih uporabljale že njihove babice. Ne pozabijo pa tudi na zelišča, hotel Novo mesto in njegovo kulinariko pa vodi mojster Robert Gregorčič, ki poskrbi za vedno nove in zveže ideje, tako da se za vsakogar nekaj najde. Že po imenu lahko sklepamo, da bomo našli jedi iz dolenjske, ki so v samem vrhuncu gastronomskega sveta.

Hotel Novo mesto pa ponuja tudi nešteto doživetij, ki nam bodo za vedno ostale v lepem spominu in jih bomo lahko delili z našimi najbližjimi. Predvsem ponujajo nekaj zelenega, kar pomeni, da se lahko zlijemo z naravo in uživamo v brezskrbnosti in miru. Nudijo kar nekaj paketov doživetij med njimi so nepozabni spomin na gozdni način, nepozabni spomin in pa paket na gozdni način. Paketi vsebujejo odkrivanje Kočevskega roga, program pa traja nekje tri dni. V vsakem dnevu se spopadamo z različnimi izzivi, spoznavamo tako kulinariko, Kočevski rog na koncu pa še izvemo in se podučimo o preživetju v naravi. Zaključek pa da doživetju piko na I, saj ga preživimo ob ognju, poleg tega pa imamo prelep pogled na Dolenjsko.

Hotel Novo mesto pa nam poleg vsega ponuja tudi odličen oddih, ki si ga lahko privoščimo in odklopimo misli ter napolnimo baterije za nove izzive. Vsaka soba, ki jo nudi Oštarija Herbelier ima svojo posebno zgodbo. Nosijo kar dvanajst apartmajev, ki so obkroženi z zelišči, ki vas bodo sprostila in umirila. Ob njih pa boste prijetno zaspali in tako preživeli res lep oddih.