Udobna električna kolesa giant za brezpotja in užitke

Električna kolesa giant so gorska kolesa, s katerimi lahko vozite po brezpotju in gorskih poteh, ki so drugim kolesom nedosegljive. Ko se odločite za giant kolesa, veste, kaj hočete in si privoščite užitek brez primere v naravi in na svobodi brez omejitev. Sodobna električna kolesa giant omogočajo zdravo rekreacijo tudi tistim, ki nimate toliko kondicije, ali ste starejši in morda manj zdravi, da si privoščite super doživetja v divji naravi, ker vam pri tem pomaga motor, da premagate še tako hude klance in dolge razdalje.

električna kolesa giant

Električna kolesa giant so lahka, ker imajo aluminijast trden okvir, ki se nekoliko prilagodi vaši postavi. Vseeno je treba se pozanimati, kako veliko kolo oziroma okvir je za vas primeren glede na vašo velikost, ker so izdelani v več dimenzijah. Sedež in krmilo pa se tudi lahko prilagodita glede na vrsto in dinamiko vožnje ter postavo.

Ta kolesa imajo tudi posebno in zelo vzdržljivo vzmetenje. To je pomembno za to, da je vožnja po brezpotju, kar se da udobna in da ne doživljate udarcev v hrbtenico, ko kolo poskakuje preko jam in kucljev. Električna kolesa giant imajo tudi super nastavitve za različne načine vožnje, ki so lahko samodejne ali pa jih nastavljate ročno. Ni vseeno, kako to nastavite, ker je lahko pri naporni vožnji poraba elektrike dosti večja kot če se vozite po ravni cesti, kjer potrebujete manj podpore in več lahko kolesarite ter pedalirate sami.

Električna kolesa giant z enim polnjenjem lahko prevozijo okoli 130 km, njihova cena pa je od 1300 evrov do 7 tisoč evrov odvisno je, katero opremo boste izbrali. Ker so gorska kolesa, niso opremljena za cesto in če imate veliko vožnje po cesti, jih morate opremiti tudi z osvetlitvijo in odsevniki, ki se zahtevajo za tovrstno vožnjo po zakonu. Tako boste svoje kolo pretvoriti v večnamenskega in ne boste razmišljali, kaj z njim smete in kaj ne.

s tem kolesom se boste lahko peljali v službo, v šolo, po nakupih in na izlete ter v gore. Še posebej so primerni za podeželje. Če niste gotovi, pojdite v trgovino in vprašajte za preizkus in videli boste, kaj pomeni res pravo in sposobno gorsko kolo.