E skuterji so najbolj uporabno in varčno vozilo za vse

e skuterji

E skuterji so vedno bolj popularni, saj so hitri, tihi, ne onesnažujejo okolja, in ne potrebujte zanj dovoljenj ter izpita. E skuterji Tromox pomenijo lastništvo enega najboljših električnih skuterjev, ki vas pelje v svobodo. Ni vam treba več uporabljati avtobusa, avta ali vlaka. Pomeni svoboda potovanja dlje, kot bi lahko prišli peš. Lastništvo skuterja pomeni tudi osvoboditev od tega, da bi morali najti in najeti skuter ali kolo na ulici in upati, da ne bodo vsi zasedeni. Dejansko je najcenejše prevozno sredstvo, ki se res splača. Izbirate lahko različno močne modele z različnimi končnimi hitrostmi. Ali pa dobite super lahek model, ki je idealen za uporabo v javnem prevozu.

E skuterji

Ne glede na vaš razlog, zakaj želite enega najboljših električnih skuterjev, izberite najboljšega, da vam bo deloval dolgo in brezhibno. MINO je inovativen električni moped startupa za električne mopede Tromox iz Kitajske. Podjetje je namenjeno visokokakovostnim inteligentnim električnim motociklom. E skuterji MINO so zasnovani v sodelovanju z italijanskim oblikovalskim podjetjem in je zasnovan tako, da ga je enostavno personalizirati. Ima zamenljivo 38 Ah litijevo baterijo proizvajalca Panasonic, ki zagotavlja dolg doseg pri zmerni vožnji. Baterija je visoke kakovosti in je enakega tipa kot so baterije Tesa. Moped ima zmogljiv 2.500 W električni motor z navorom 110 Nm za največjo hitrost 37 mph.

Ti e skuterji imajo okvir iz ogljikovega jekla vrhunske kakovosti, aluminijaste dele, visoko učinkovite 180 mm kolutne zavore in so opremljeni z več kot 20 senzorji, ki spremljajo zdravje vozila. Skuter je lahek in enostaven za uporabo za manj težke voznike. Ima digitalno armaturno ploščo Tromox MINO. Je optimiziran za voznike vseh velikosti, za moške in ženske saj je njegova velikost prilagodljiva. Moped se poveže s pametnim telefonom za dostop do aplikacij za moped. Povezan v v oblak in prejema posodobitve po zraku (OTA) za posodobljeno funkcionalnost in nove funkcije. Na voljo je v številnih barvah in ga lahko tovarniško prilagodite. Moped je mogoče naročiti prek spleta na zgornji povezavi.