Čistilni servis – izberite takega, ki vam nudi čiščenje z ekološkimi čistili

čistilni servis

Že dlje časa iščete primeren čistilni servis, ki bi čistil vaše poslovne prostore? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem ste na pravem mestu, saj vam bo podjetje Eko čistilni servis poskrbelo, da bodo vaši poslovni prostori vedno znova očiščeni z ekološkimi čistili. Ekipa čistilnega servisa ima znanje in izkušnje, kar je pomembno za dobro opravijo delo, za katero so poklicani. Zavezani so profesionalnemu odnosu, kar potrdijo tudi njihove zadovoljne stranke. Eko čistilni servis omogoča čiščenje poslovnih prostorov kot so pisarne, zasebne ambulante, zdravstveni domovi, gostinski lokali, bari in tudi poslovno-proizvodne prostore. Poleg čiščenja pa lahko poskrbijo tudi za urejanje okolice vašega podjetja. Čistilni servis je svojim strankam na voljo 24 ur na dan, sedem dni na teden, zato ne odlašajte in jih kontaktirajte.

čistilni servis
Čistilni servis poskrbi, da so vaši poslovni prostori vedno čisti.

Ljudje, ki delajo v pisarni, večino dneva preživijo na delovnem mestu, zato je še toliko bolj pomembno, da je pisarna čista. Čista pisarna bo pozitivno vplivala na produktivnost zaposlenih, hkrati pa bo naredila tudi dober vtis na stranke, ki vas obiščejo v podjetju. Čistilni servis se bo prilagodil vašim željam in urniku dela, da bodo svoje delo opravili po vašem delovnem času in pred ponovnim povratkom v službo. Vse storitve so ovrednotene po fiksnih in v naprej določenih cenah.

Čistilni servis čisti z ekološkimi čistili
Večina čistilnih servisov, ki so trenutno na trgu, uporablja običajna čistila, ki so polna kemikalij in lahko škodujejo zdravju. Kemikalije v čistilih lahko ostanejo v zraku tudi več tednov po samem čiščenju, na površinah miz pa še dlje. Zato je tako pomembno, da se za čiščenje uporabljajo ekološka čistila, ki so varna za zdravje in okolje. Po drugi strani pa ohranjajo površine čiste. V Eko čistilnem servisu uporabljajo čistila, za katera je bilo znanstveno dokazano, da so učinkovita in okolju ter ljudem prijazna.