Apartmaji Kranjska Gora vas čakajo

Apartmaji Kranjska Gora

Kranjska Gora je naselje z staro tradicijo športnih aktivnosti s prvimi zapisi o naselju, ki so nastali v daljnem 14.stoletju. Kranjska Gora leži v najlepši alpski dolini z Karavankami na sever in Alpami na jugu. 1870 je z gradnjo železnice postala turistično odprta za ljudi. Dandanes je Kranjska Gora moderno športno-rekreativen kraj z polno zgodovine, aktivnosti in turističnih znamenitosti za vsakega obiskovalca prelepega naselja, apartmaji Kranjska Gora pa so tudi zaradi vsega navedenega vse bolj priljubljeni. Za dolgotrajne počitnice je vsekakor potrebno najti apartma. Pri tem vam lahko pomagajo apartmaji Šteblaj, ki vam nudijo tri čudovite moderno opremljene apartmaje. Njihove opise boste našli spodaj.

Apartmaji Kranjska Gora in njihova ponudba

  1. Megi z 40 m² z prostorom za 4 osebe. Apartma se nahaja 30 metrov od smučišča poleg mirne ulice z pogledom na gore in na mesto. Za zabavo imajo TV s kabelskimi programi in brezžični dostop do interneta. Apartma ima vse prostore za življenje, kot so dnevna soba, kuhinja, kopalnica, spalnica in shrambo.
  2. Mimi z 52 m² s prostorom za 6 ljudi. Apartma se nahaja 30 metrom od smučišča s pogledom na gore in mesto. Spalnice so opremljene z veliko zakonsko posteljo, dvema pogradoma in opcijo za otroško posteljico. Za zabavo imate na voljo TV z ravnim zaslonom s kabelskimi programi, radio, CD in DVD predvajalnike in brezžični internet. Razporeditev prostorov je : dnevna soba, kuhinja, dve spalnici, kopalnica in shramba.
  3. Apartmaji Kranjska Gora Toni s 71 m² s prostorom za 6 ljudi. Nahaja se 200 metrov od smučišča v centru kranjske gore z pogledom na gore. Apartma ima kopalnico z ločenim wc prostorom, balkon, dve spalnici, dnevna soba in kuhinja z jedilnico.

Kranjska Gora ponuja polno aktivnosti in čudovitih lokacij za obisk. med poletjem greste lahko igrate golf po prelepih zelenih hribčkih ali se sankate na progi imetni progi z vozički “Besna Pehta” ki je dolga 1500 m. Lahko se odpravite na pohod do čudovitih Zelencev ali obiščete drsališče v centru Kranjske Gore, kjer lahko drsate cel dan.