Apartmaji Golte za ljubitelje udobja

Apartmaji Golte

Nad prelepo Savinjsko dolino se nahaja krajinski park Golte, ki je pri ljudeh še vedno premalo poznan in premalo obiskan. Vseeno pa se tisti, ki poznajo Golte, z veseljem vračajo. Ker je en dan obiska premalo, se več ljudi odloča za večdnevno preživljanje v temu krajinskemu parku. Apartmaji Golte so zato popolna izbira za vse, ki si želijo za svoje bivanje udobnega in kvalitetnega prostora. Od tam lahko obiščete vse znamenitosti, ki jih premore krajinski park Golte.

Izbirate lahko med dvema apartmajema

Apartmaji Golte ponujajo dva skrbno opremljena in čista apartmaja. Oba sta moderno in na novo opremljena, poleg tega pa prostorna. Namenjena sta vsem, ki želijo dalj časa ostati na Golteh. Ker je veliko apartmajev namenjenih samo parom, se apartmaji Golte lahko pohvalijo s tem, da se primerni kar za šest oseb. Zaradi tega so tudi zelo prostorni in v njih se boste počutili kot doma. Oba apartmaja imata tudi balkon, tako da lahko zjutraj spijete kavo s pogledom na lepo naravo. Nahajata se zraven smučišča in wellnesa, zato sta vam v vseh letnih časih izhodišče za najljubše dejavnosti. Rezervacijo lahko opravite kar preko spleta, kar storite preprosto tako, da vnesete svoje podatke.

Dejavnosti v krajinskem parku Golte

Apartmaji Golte so odlično izhodišče za aktivnosti tako poleti, kot pozimi. Pozimi se lahko odpravite na smučišče, ki je od apartmajev oddaljeno le nekaj metrov. Smučišče Golte ima najdaljšo nihalko v Sloveniji, zato je obisk tega smučišča še toliko bolj zanimiv. Za tiste, ki pa se odločajo za obisk krajinskega parka Golte v poletnih mesecih, pa se lahko odločite za pohodništvo in osvojite vrhove bližnjih planin. Zagotovo je nujen obisk jezera Golte in kratek sprehoda okoli njega. Lahko se odločite tudi za kolesarjenje po naravi, saj so pohodne poti primerne tudi za kolesarje. Te se ločijo po težavnosti, zato se za vsakega najde nekaj.